My Grano Tilauskanava palvelutasot ja ominaisuudet

My Grano Tilauskanava on yrityksesi tarpeisiin mukautuva verkkopalvelu markkinointimateriaalien tilaamiseen, hallintaan, muokkaamiseen ja jakeluun.

My Grano
Tilauskanava Lite

My Grano
Tilauskanava

Ominaisuudet

Käyttömaksuton

Yrityksen verkkokauppa, jossa kaikki tarvittava helppoon tilaamiseen.

Alk. 48,30 €/kk

Räätälöity tilauskanava yritykselle, jossa on useita käyttäjiä.

Selainpohjainen tuote-editori

Palveluun voidaan perustaa muokattavia aineistopohjia, joihin tilaajat pystyvät muokkaamaan selaimessa tekstejä ja brändielementtejä.

Tuotteiden uudelleentilaaminen

Käyttäjän henkilökohtainen tilaushistoria tallentuu käyttäjän profiiliin. Tämän ansiosta tuotteiden uudelleentilaaminen onnistuu nopeasti.

Käyttäjäkohtainen tilaushistoria

Toimitukset globaalisti

Yritysilmeen mukainen palvelun ulkoasu

My Grano Tilauskanavan täysversiossa palvelun ulkoasu personoidaan yrityksesi ilmeen mukaisesti. Saat tilauskanavaan oman logosi ja brändivärisi.

Käyttäjätunnusten määrä

My Grano Tilauskanava Lite -palvelun perustamiseen sisältyy 2 käyttäjätunnusta. Lisätunnuksia on mahdollista ostaa 8 kpl lisää hintaan 20€/kpl (alv 0%). Täysversion käyttäjämäärä on rajaton.

2

Rajaton

Valikoimassa vain yrityksen omat tuotteet

Palvelun Lite-versiossa on mukana myös Granon omia vakiohinnoiteltuja tuotteita. Palvelun täysversioon saa rajattua näkyviin vain yrityksen omat tuotteet.

Integraatiot (Punch Out, SSO ja federointi)

Punch Out = Tilauskanava voidaan integroida asiakkaan hankintajärjestelmään. Federaatio mahdollistaa kertakirjautumisen (SSO) käyttäjän AD-tunnuksilla.

Mahdollisuus räätälöidä toimitus- ja maksutavat

Palvelun oletustoimitustapa on Posti ja oletusmaksutapana lasku. Täysversion käyttäjille toimintatapoja on mahdollista räätälöidä.

/

Pääkäyttäjäkoulutus ja pääkäyttäjän tuki

My Grano Tilauskanavan täysversioon sisältyy online-pääkäyttäjäkoulutus sekä pääkäyttäjätuki arkisin 8.00-16.15. Lite-palveluun ei sisälly koulutusta.

Tilauksen ohjaus kolmannelle osapuolelle

Lite-kevytversiossa tilausten tuotanto ja varastointi tapahtuu Granon toimesta. Täysversiossa tilaukset ja varastointi voidaan ohjata kolmannelle osapuolelle.

Hallintakäyttöliittymä

Hallintakäyttöliittymässä palvelun pääkäyttäjät voivat itse muokata ja hallinnoida käyttäjä-, osoite-, tilaus- ja tuotetietoja.

Mahdollisuus julkiseen verkkokauppaan

Täysversiota voi käyttää myös yleisölle avoimena julkisena verkkokauppana. Lite-versio on käytettävissä vain organisaation sisäisenä suljettuna tilauskanavana.

Hyväksyntätyönkulku

Palvelun täysversiossa asiakkaan tuotteet voidaan ohjata kulkemaan tarkistajan kautta, joka päättää hyväksytäänkö tilaus tuotantoon.

Käyttöliittymän kieliversiot

Lite-palvelu on saatavilla suomeksi ja englanniksi. My Grano Tilauskanava -täysversio on saatavilla suomen ja englannin lisäksi ruotsiksi.

FI/EN

FI/EN/SE

Mahdollisuus omaan verkko-osoitteeseen

Tilauskanavan täysversiossa asiakas saa käyttöönsä oman verkko-osoitteen. Lite-kevytversiossa verkko-osoite on aina lite.mygrano.fi.

Aineistojen lataaminen PDF-tiedostoina

My Grano Tilauskanavasta on mahdollista lisäominaisuutena ladata painovalmiita aineistoja omalle koneelle. Lite-versiossa ominaisuutta ei ole.

Koimme, että My Grano on helppo tapa hallinnoida kokonaisuutta. Ne, jotka tarvitsevat käyntikortteja, pystyvät itse tilaamaan niitä omalle tiimilleen.

Linda Tierala
CapMan

Nämäkin yritykset käyttävät My Grano Tilauskanavaa

Ota yhteyttä omaan Granon yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.15) 0,088 €/min + pvm